Aanvullende diensten

Contenza helpt u verder! Niet alleen het UWV heeft belang bij tevreden klanten. Voor u als reïntegratiebureau kan dit het onderscheid maken dat u nodig heeft. Wij bieden aanvullende diensten aan om de tevredenheid van uw klanten nog beter te meten en waar nodig bij te sturen. 

Job Coaching

Doet u ook aan jobcoaching? Dan dient u hiervoor ook een klanttevredenheids- onderzoek uit te voeren. Bij ieder traject dienen uw klant en de werkgever uitgenodigd te worden voor een vragenlijst. Wij kunnen u ontlasten en dit onderzoek voor u uitvoeren.

Aanvullend klantonderzoek

Het UWV eist dat we werken met een standaard vragenlijst. De kans is echter groot dat u aanvullende vragen voor uw klanten heeft. Contenza kan naast de standaard vragenlijst, aanvullende vragen stellen. Hiermee krijgt u nog beter inzicht in de wensen van uw klanten, zodat u optimaal kunt sturen. 

Onderzoek onder niet-UWV klanten

Als reïntegratiebedrijf werkt u vermoedelijk niet alleen voor het UWV. Toch wilt u ook weten hoe deze klanten over uw dienstverlening denken. Contenza kan u, naast het rapport voor het UWV, een aparte rapportage bieden waarin al uw klanten zijn meegenomen.

Uitsplitsen naar locatie

Om uw dienstverlening echt te kunnen verbeteren, moet u weten welke locaties het wel goed doen en welke niet. Contenza kan u een aanvullend rapport leveren, waarin de verschillen tussen de locaties zijn aangegeven.

Nabellen

Indien de respons, ondanks alle genomen maatregelen, nog steeds te laag blijkt, is het telefonisch benaderen van respondenten een effectieve manier om de respons te verhogen.

Verbeterplan

Indien het gemiddelde rapportcijfer te laag is, vraagt het UWV u om een verbeterplan op te leveren. Contenza kan u hierbij helpen.

Interne analyse

Het klanttevredenheidsonderzoek biedt u inzicht in wat klanten van u vinden, maar geeft beperkt inzicht in de knelpunten binnen uw organisatie. Wilt u uw dienstverlening echt een stap verder brengen dan kan het zinvol zijn om ook naar uw interne processen te kijken. Contenza kan u hierbij helpen.