Aanvullende diensten

Contenza helpt u verder! Niet alleen het UWV heeft belang bij tevreden klanten. Voor u als reïntegratiebureau kan dit het onderscheid maken dat u nodig heeft. Wij bieden aanvullende diensten aan om de tevredenheid van uw klanten nog beter te meten en waar nodig bij te sturen. 

Contenza-certificaat

De concurrentie in de re-integratiebranche is groot. Een Contenza certificaat biedt u de mogelijkheid om u te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om te werken voor gemeentes die vereisen dat u over een certificaat beschikt. Een Contenza certificaat onderscheidt zich van bestaande certificaten doordat het onderzoek volledig wordt uitgevoerd door middel van vragenlijstonderzoek. Hierdoor is onze vorm van certificering voordeliger en kost het u minder tijd. Bovendien geeft het een beter beeld van de kwaliteit dan een inspectie van papieren procedures.

Aanvullend klantonderzoek

Het UWV eist dat we werken met een standaard vragenlijst. De kans is echter groot dat u aanvullende vragen voor uw klanten heeft. Contenza kan naast de standaard vragenlijst, aanvullende vragen stellen. Hiermee krijgt u nog beter inzicht in de wensen van uw klanten, zodat u optimaal kunt sturen. 

Onderzoek onder niet-UWV klanten

Als reïntegratiebedrijf werkt u vermoedelijk niet alleen voor het UWV. Toch wilt u ook weten hoe deze klanten over uw dienstverlening denken. Contenza kan u, naast het rapport voor het UWV, een aparte rapportage bieden waarin al uw klanten zijn meegenomen.

Uitsplitsen naar locatie

Om uw dienstverlening echt te kunnen verbeteren, moet u weten welke locaties het wel goed doen en welke niet. Contenza kan u een aanvullend rapport leveren, waarin de verschillen tussen de locaties zijn aangegeven.

Nabellen

Indien de respons, ondanks alle genomen maatregelen, nog steeds te laag blijkt, is het telefonisch benaderen van respondenten een effectieve manier om de respons te verhogen.